Web Analytics Made Easy - Statcounter

کیومرث کلانتری، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران گفت: در کارگروه کاهش آلودگی هوا مقرر شد برنامه جامع شناسایی و مهار کانون های آلایندگی تا پایان خردادماه توسط دبیرخانه با همکاری دستگاه های اجرایی تدوین و در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان تهران جهت تصویب و اختصاص اعتبارات لازم از محل قانونی مطرح شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایران آنلاین / کیومرث کلانتری در نخستین نشست کارگروه کاهش آلودگی هوای تهران در سال ۹۷ که امروز به ریاست محمد حسین مقیمی، استاندار تهران و با حضور اعضاء در استانداری تهران برگزار شد با اینکه موضوع وارونگی هوا جزو لاینفک همه کلان شهرها در فصول سرد سال است و به همین علت محور مباحث سال گذشته کارگروه کاهش آلودگی هوای تهران کانون‌های آلودگی هوای انسان ساخت بود، گفت: آنچه که در کارگروه کاهش آلودگی هوای تهران پیگیری می‌شود هم آلاینده‌های طبیعی و هم آلاینده‌های انسان ساخت است.

وی افزود: بر همین اساس در سال جدید با توجه به مشکل کم آبی و کاهش نزولات و خشکسالی در استان تهران، موضوع کانون‌های ایجاد گرد و غبار در جنوب، جنوب غرب و جنوب شرق استان مورد بررسی کارگروه قرار گرفت و مقرر شد در خصوص پیشگیری و مهار و کنترل کانون‌های ریزگرد در استان تهران دستگاه‌های اجرایی اقداماتی را انجام داد.

کلانتری با بیان اینکه بررسی موضوع حق‌آبه تالاب بندعلیخان از سوی دستگاه‌های ذیربط ظرف مدت ۱۰ روز از دیگر مصوبات این جلسه بود، گفت: با توجه به کاهش نزولات و کاهش ذخایر آب موجود در پشت سدها مقرر شد حق‌آبه این تالاب به منظور ایجاد رطوبت منطقه و ممانعت از فعال شدن کانون جدید گرد و غبار در جنوب تهران در حد امکان تخصیص داده شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با اشاره به اینکه جلسات کارگروه کاهش آلودگی هوای تهران هر دوهفته یکبار به ریاست استاندار تهران تشکیل و در ابتدای جلسه گزارشی از اقدامات دستگاه‌های ذیربط در خصوص مهار ریزگردها در جنوب و جنوب شرق تهران ارائه خواهد شد، اظهارکرد: مقرر شد دستگاه‌های ذیربط مکانیسم تخصیص اعتبار جهت مقابله با گرد و غبار و پیشگیری از فعالیت این کانون‌ها را در دستگاه‌های ملی خود پیگیری و نتیجه را به دبیرخانه اعلام کنند.

دبیرکارگروه کاهش آلودگی هوای تهران درپایان با بیان اینکه برای مقابله با پدیده ریزگردها بر اساس مصوبه سال ۹۵ هیات وزیران و قانون هوای پاک سال ۹۶، تکلیف همه دستگاه‌ها در سطح ملی و استانی مشخص است، اظهار کرد: در سال ۹۷ پیگیری می‌کنیم که دستگاه های ذیربط وظایف قانونی خود را در خصوص مهار ریزگردها انجام دهند./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۸۶۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت

سنجش کیفیت هوا، امروز (جمعه) با قرار گرفتن روی شاخص ۶۰ در وضعیت هوای سالم (زرد) ثبت شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سنجش کیفیت هوای اصفهان امروز _جمعه، چهاردهم اردیبهشت_ در ساعت منتهی به ۸:۰۰ صبح با قرار گرفتن روی شاخص ۶۰ در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد.

بر اساس سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان حفاظت محیط‌زیست منطقه اصفهان، دستگاه سنجش کیفیت هوا در ایستگاه احمدآباد با شاخص ۹۳ و خرازی با شاخص ۵۹ در وضعیت هوای سالم (زرد) ثبت شده است.

امروز همچنین بر اساس سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان حفاظت محیط‌زیست منطقه اصفهان، ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوا متعلق به شهرداری اصفهان دانشگاه صنعتی با شاخص ۱۲۶ ناسالم (نارنجی)،

انقلاب با شاخص ۵۸، رهنان با شاخص ۷۰، زینبیه با شاخص ۵۳، کاوه با شاخص ۵۶، خیابان ۲۵ آبان با شاخص ۵۳، فیض با شاخص ۸۲، کردآباد با شاخص ۵۴، میرزاطاهر با شاخص ۴۷، ولدان با شاخص ۵۸ در وضعیت هوای سالم (زرد)، پارک زمزم با شاخص ۴۳، سپاهان شهر با شاخص ۳۴، فرشادی با شاخص ۳۲ پاک (سبز) قرار دارد.

در حال حاضر تنها ایستگاه‌های فعال در زمینه نشانگر شاخص کیفیت هوا در استان اصفهان به‌جز شهر اصفهان، ایستگاه‌های زرین‌شهر، قهجاورستان، سجزی، کاشان، خمینی‌شهر، نجف‌آباد، مبارکه و شاهین‌شهر است که شاخص کیفی هوا در موقعیت زرین شهر با شاخص ۱۰۶، سجزی با شاخص ۱۰۶ و شاهین شهر با شاخص ۱۲۴ ناسالم (نارنجی)، قهجاورستان با شاخص ۶۷، کاشان با شاخص ۶۰، مبارکه با شاخص ۵۳، سجزی با شاخص ۶۲ و خمینی‌شهر با شاخص ۶۵، شاهین‌شهر با شاخص ۲۳ و نجف‌آباد با شاخص ۵۸ در وضعیت پاک (سبز) قرار دارد. ایستگاه‌های استانداری اصفهان، پروین، رودکی، جی، میثاق، خواجو، باغ غدیر و شهر دولت‌آباد فعال نیست.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم (زرد)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک (قهوه‌ای) است.

شاخص کیفی هوا (Air Quality Index) معیاری است که غلظت ترکیبات مختلف آلاینده موجود در هوا همچون مونوکسید کربن، دی‌اکسید گوگرد، ترکیبات نیتروژن‌دار، ازن و ذرات معلق (ذرات کوچک‌تر از ۱۰ میکرومتر و ذرات کوچک‌تر از ۲.۵ میکرومتر) را که حدود مجاز متفاوت با واحدهای مختلف دارد، به یک عدد بدون واحد تبدیل می‌کند و وضعیت آلودگی هوا را نمایش می‌دهد.

کد خبر 750249

دیگر خبرها

  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق
  • مافیا از هر اتوبوس داخلی چند هزار یورو به جیب می‌زند!  | «یک فرد خاص مانع ورود اتوبوس برقی به ایران شده ...»
  • هوای تهران در شرایط قابل قبول
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق
  • «تهران ۲۰» به مطالبات مردم نزدیک‌تر می‌شود
  • باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند/ سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی تدوین می‌شود
  • رونمایی از سامانه جامع بازار کار به زودی
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق